Beslagsjobber

Beslag kan spare deg for mye kjedelig vedlikehold, og det hindrer vannlekkasjer. Vi utfører alle typer beslagsarbeid, som f.eks pipebeslag og gesimsbeslag, og vi kan lage og montere beslag etter tegninger. 

Pipebeslag

Man bruker pipebeslag for å beskytte taket mot regn og lekkasjer, samt eventuelle andre problemer som kan i skiller mellom tak-materialet. For å unngå eventuelle skader og dyre reparasjonskostnader er det viktig at dette monteres riktig. Vi kan lage pipebeslag etter dine mål på verkstedet.

Taktekking

Vi hos Stoa Blikkenslagerverksted har en uvurderlig kompetanse og kunnskap når det kommer til taktekking. Vi klarer å vurdere hvilken løsning man bør gå for i forskjellige prosjekter. 

Ventilasjon

Vi er eksperter på ventilasjonsløsninger og har stor kompetanse innen prosjektering og montering av ventilasjonsanlegg. som kjøling, automatikk, service, montering av ventilasjonskanaler og aggregat.

    Kontakt oss i dag

    Vi kan komme på befaring! Ta kontakt via kontaktskjemaet, e-post eller ring oss på telefonen. Vi hjelper deg gjerne med hva enn det måtte være innen blikkenslagerfaget!

    (+47) 911 95 020 ernest@stoablikk.no